22.01.2024

Yıldız Kız Masa Tenisi Takımımıza Türkiye Şampiyonasında Başarılar Dileriz

Yıldız Kız Masa Tenisi Takımımız; Okullar Arası İl Müsabakaları çerçevesinde gerçekleştirilen Masa Tenisi müsabakalarında İstanbul genelinde ilk beş takım arasına girerek “Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakalarına” katılmaya hak kazandı.

Yıldız Kız Masa Tenisi Takımımıza Türkiye Şampiyonasında Başarılar Dileriz

Beylerbeyi Ortaokulu Yıldız Kız Masa Tenisi Takımımız; İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası İl Müsabakaları çerçevesinde gerçekleştirilen müsabakalarda, İstanbul genelinde ilk beş takım arasına girdi.

Takımımız elde ettiği bu başarılı sonuçla “Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakalarına” katılmaya hak kazandı.

Müsabakalarda başarı elde eden sporcu öğrencilerimizi, Masa Tenisi Öğretmeniz Özcan Bavaş’ı ve ailelerini tebrik ediyor, Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakalarında başarılar diliyoruz.