27.05.2024

Mini Konservatuvar Eğitimini Tamamlayan Öğrencilerimiz Sertifikalarını Aldı

Mini Konservatuvarımızda aldıkları temel müzik eğitimi ve bireysel çalgı eğitimini başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Erken Yaşta Müzik Eğitimi sertifikalarını aldı. Sertifika töreni öncesinde öğrencilerimiz solo performanslarıyla konuklarımıza keyifli bir dinleti gerçekleştirdi.

Mini Konservatuvar Eğitimini Tamamlayan Öğrencilerimiz Sertifikalarını Aldı

Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu Mini Konservatuvarımızda aldıkları temel müzik eğitimi ve bireysel çalgı eğitimini başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Erken Yaşta Müzik Eğitimi sertifikalarını aldı.

28 hafta süren "Erken Yaşta Müzik Eğitimi" programını başarıyla tamamlayan temel müzik eğitimi ve bireysel çalgı eğitimi alan öğrencilerimiz, yıl içerisindeki çalışmaları ve başarılı performanslarıyla "Erken Yaşta Müzik Eğitimi" sertifikasını almaya hak kazandı. Öğretmenlerinden sertifikalarını alan öğrencilerimiz solo performanslarıyla keyifli bir müzik dinletisi gerçekleştirdi.

Yıl boyunca müzik eğitimlerini aksatmadan sürdüren temel müzik eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi kutluyor, yaşamları boyunca sanatla iç içe olmalarını diliyoruz. Öğrencilerimize erken yaşlardan itibaren müzik sevgisini aşılayan, müzik bilgilerinin gelişimlerine destek olan ve öz veriyle çalışan tüm öğretmenlerimizi kutluyoruz.