22.05.2024

Ortaokul Küçük Kız Voleybol Takımımız İlçe 2.si Oldu

Küçük Kız Voleybol Takımımız, Üsküdar İlçe Turnuvalarındaki başarılı performanslarıyla ilçe ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Ortaokul Küçük Kız Voleybol Takımımız İlçe 2.si Oldu

Beylerbeyi Ortaokulu Küçük Kız Voleybol Takımımız, 16 Nisan - 21 Mayıs tarihleri arasında oynanan Üsküdar İlçe Turnuvalarındaki başarılı performanslarıyla ilçe ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Sporcu öğrencilerimizi, antrenörümüz Ali Mert Yılmaz'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.