18.03.2024

18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. Yıl Dönümünü Kutladık, Şehitlerimizi Andık

18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. yıl dönümünde okullarımızda gerçekleştirilen törenlerle Çanakkale Şehitlerimizi andık.

18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. Yıl Dönümünü Kutladık, Şehitlerimizi Andık

Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulumuzda gerçekleştirilen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenimiz, içimizdeki umudun hep canlı kalmasını sağlayan ve bu yurdu bize veren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda ve şanlı bayrağımızın dalgalanması için canını veren nice şehitlerimiz anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve yöneticilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen törenin sunuculuğunu ortaokul öğrencilerimiz Arın Göçmez ve Ela Koç gerçekleştirdi.

Törenimiz ortaokul öğrencimiz Defne Kutluer’in “Çanakkale Destanı” isimli konuşması ise başlarken, öğretmenlerimiz adına “İstiklal Mücadelesi” isimli konuşmayı Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Güler Çalışkan gerçekleştirdi.

Ortaokul 5. sınıf öğrencilerimizden oluşan “Çanakkale’ye Sesleniş” korosu ve “Onbeşliler” türküsü oratoryosu ile duygulu anların yaşandığı törenimizin kapanışı “Çanakkale’yi Yaşamak” adlı modern dans gösterisi ile yapıldı.