02.01.2024

Yeni Yıl Konserimizi Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleştirdik

İlkokul, ortaokul öğrencilerimizin sahne aldığı ve farklı müzik türlerinde klasikler ile sevilen eserleri seslendirdiği geleneksel yeni yıl konserimizi gerçekleştirdik. İTÜ TMDK Ortaokul ve Lise Gitar Bölümü öğrencileri ile Ekrem Elginkan Lisesi Okul Orkestrasını da ağırladığımız yeni yıl konserinde öğrencilerimiz performanslarıyla arkadaşlarına müzik dolu bir gün yaşattı.

Yeni Yıl Konserimizi Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleştirdik

Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulumuz ev sahipliğinde geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz ilkokul, ortaokul öğrencilerimizin sahne aldığı ve farklı müzik türlerinde klasikler ile sevilen eserleri seslendirdiği Yeni Yıl Konserimizi bu yıl da tüm öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. İTÜ TMDK Ortaokul ve Lise Gitar Bölümü öğrencileri ile Ekrem Elginkan Lisesi Okul Orkestrasını da ağırladığımız yeni yıl konserinde öğrencilerimiz performanslarıyla arkadaşlarına müzik dolu bir gün yaşattı.

İlkokul 2. sınıf öğrencilerimizin “Yeni Yıl Kutlu Olsun”, “Lapa Lapa Kar” şarkılarını seslendirdikleri koro performansı ile başlayan konser programımız öğrencilerimizin solo performanslarıyla devam etti. 7 ve 8. sınıf öğrencilerimizden oluşan “Pop-Rock Orkestrası”nın seslendirdiği klasikleşmiş şarkılara eşlik eden öğrencilerimiz 2023’ün son haftasını müzik ve sanatla tamamladı.

Öğrencilerimizin ardından sahne alan İTÜ TMDK Ortaokul ve Lise Gitar Bölümü öğrencileri, sergiledikleri klasik ve elektro gitar performanslarıyla büyük beğeni topladı.

Konserin kapanışını ise Ekrem Elginkan Lisesi öğrencilerimizden oluşan “Okul Orkestrası” yaptı. Sevilen Türkçe rock şarkıları seslendiren lise öğrencilerimize, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimiz gönüllerince dans ederek ve eğlenerek eşlik etti.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da arkadaşlarına ve öğretmenlerine eşsiz bir konser yaşatan, müziği zamanın ötesine taşıyarak bir müzik şöleni sunan, yılın son günlerini coşkulu ve eğlenceli bir konserle kapatan öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Keyifli bir konser performansı sergileyen öğrencilerimiz, müzikal alanda yeteneklerini gösterdikleri keyifli bir sahne deneyimi yaşadılar.