24.05.2024

Yıldız Kız ve Erkek Masa Tenisi Takımlarımız İlçe Şampiyonluğu ve Derecesi Elde Etti

Masa Tenisi Takımımız, Üsküdar ilçe turnuvası kapsamında oynadığı müsabakalar sonucunda Yıldız Kız takımımız ilçe şampiyonu olurken, Yıldız Erkek takımımız ise ilçe 3.’sü olarak önemli bir başarıya imza attı.

Beylerbeyi Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu, Yıldız Kız- Erkek Masa Tenisi takımlarımız, Üsküdar ilçe turnuvası  kapsamında okulumuzu başarıyla temsil ederek Şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Müsabakalar sonucunda Yıldız Kız Takımımız ilçe şampiyonu olurken, Yıldız Erkek takımımız ise ilçe 3.’sü olarak önemli bir başarıya imza attı.

Sporcu öğrencilerimizi ve antrenörümüz Özcan Bavaş'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.