26.02.2024

Küçük Kız Basketbol Takımımız Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakalarına Katılmaya Hak Kazandı

Ortaokul Küçük Kız Basketbol Takımımız, Okullar Arası İl Müsabakalarında İstanbul'da ilk beş takım arasına girerek, Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Beylerbeyi Ortaokulu, Küçük Kız Basketbol Takımımız, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 13-26 Şubat 2024 tarihleri arasında düzenlenen “Okullar Arası İl Müsabakaları”nda İstanbul'da ilk beş takım arasına girdi. Müsabakalarda, İstanbul ilinde ilk beş (5) takım arasına giren küçük kız basketbol takımımız, müsabaka sonucunda “Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakalarına” katılma hakkı elde etti.

Başarılı performansları sonucunda 'Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakalarına' girmeye hak kazanan öğrencilerimizi ve antrenörümüz Buğra Oğuz’u tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.