13.06.2024

Öğrencilerimizi Liseye Gururla Uğurladık

8. Sınıflar Mezuniyet Törenimize Kurucumuz ve Kurucu Temsilcimiz Prof. Dr. Gülsün Sağlamer, Yönetim Kurulu Başkanımız Metin Kazancı, Genel Müdürümüz Nevzat Özkök, Okul Müdürümüz E. Aybars Şehirtay, okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz katıldı.

Öğrencilerimizi Liseye Gururla Uğurladık

Beylerbeyi Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerimizi liseye gururla uğurladık. Sertifika törenimize İTÜ GVO Kurucusu ve Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Gülsün Sağlamer, İTÜ GVO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kazancı, İTÜ GVO Genel Müdürü Nevzat Özkök, Okul Müdürümüz, yöneticilerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Kurucumuz ve Kurucu Temsilcimiz Prof. Dr. Gülsün Sağlamer, ortaokulu tamamlayarak liseye adım atacak olan 8. sınıf öğrencilerimizi kutlayarak başladığı konuşmasında şunları ifade etti: “Bu okulları yoktan var eden İTÜ Geliştirme Vakfı'na, bağışçılarına, kuranlara, müdürümüze, emek veren bütün öğretmenlerimize ve çocuklarınızı bize güvenerek bu okullara gönderen bütün velilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Ve Atatürk'ün Türkiye'sini yaşatacak olan bu öğrencilerimiz için bir alkış istiyorum.

Okul Müdürümüz E. Aybars Şehirtay 8. sınıf öğrencilerimize veda konuşmasında, “Lisede başarılı olacağınıza bizlerin, öğretmenlerinizin ve anne-babalarınızın inancı tam. Başarılarınızın devamını diliyorum, gönlünüzce bütün planladıklarınızın gerçekleşmesini diliyorum. Yolunuz açık olsun!” dedi.

Öğretmenler adına mezunlarımıza hitap eden matematik öğretmenimiz Suzan Balcıöğrencilerimizle başarı dileklerini paylaştı.

Okul Aile Birliği Başkanı Dr. Saffet Altındağ öğrencilerimize başarı dileklerini ileterek Okul Aile Birliği adına ilk üçe giren öğrencilerimize hediyelerini takdim etti. Öğrenciler adına açılış konuşmasını Okul Öğrenci Birliği Başkanı öğrencimiz Ege Taşçı yaparken, okul birincisi öğrencimiz Bade Çapar yaptığı konuşma sonrası  mezuniyet kütüğüne adını yazılı olduğu plakayı çaktı. Öğrencilerimiz mezuniyet sertifikalarını öğretmenlerinden aldı.

Ortaokul birincimiz Bade Çapar plaketini Kurucumuz ve Kurucu Temsilcimiz Prof. Dr. Gülsün Sağlamer'den, ortaokul ikincimiz Oruç Emre Küçük plaketini Yönetim Kurulu Başkanımız Metin Kazancı'dan, üçüncü olarak okulumuzu bitiren öğrencimiz Ayşe Ekin Gümüş ise plaketini Genel Müdürümüz Nevzat Özkök'ten teslim aldı.

Sertifika töreni sonrasında gerçekleştirilen Flama Devir Tesliminde 8. sınıf öğrencilerimizden Elif Canbolat ve Oruç Emre Küçük, flamayı Ortaokul 7. sınıf öğrencilerimizden Ömer Ali İstikbal ve Meryem Yaz Çelik'e teslim etti.

Sertifika ve bayrak flama devir teslimi sonrası ise büyük bir heyecanla beklediğimiz liseye geçişin simgesi olan kep atma töreninde öğrencilerimiz keplerini havaya attı.

Sevgili gençler, sizler bu ülkenin en büyük gücü, geleceğin yüz aklarısınız. Yeni hayatınızda iyikilerinizin keşkelerinizden çok olmasını diliyoruz. Yolunuz açık olsun!