12.06.2024

İlkokul 4. Sınıf Öğrencilerimizi Ortaokula Gururla Uğurladık

İlkokul 4. sınıf öğrencilerimiz "4. Sınıflar Ortaokula Geçiş Töreni'mizde ilkokulu başarıyla tamamlayarak ortaokula geçiş yapmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadı.

İlkokul 4. Sınıf Öğrencilerimizi Ortaokula Gururla Uğurladık

Beylerbeyi İlkokulu 4. sınıf öğrencilerimiz "Ortaokula Geçiş Töreni"mizde ilkokul yaşamlarını başarıyla tamamlayarak ortaokula geçiş yapmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadı.

Okul Yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımı ile gerçekleştirilen törenimizin açılış konuşmasını Okul Müdürümüz E. Aybars Şehirtay gerçekleştirdi. İlkokul sınıf öğretmenlerimizden Meral Demir, ve 4. sınıf öğrencimiz Bade Tiniş mezunlarımız adına konuşmalarını gerçekleştirdi.

Açılış konuşmasının ardından okul müdürümüz, müdür yardımcılarımız ve öğretmenlerimiz öğrencilerimize sertifikalarını takdim etti. Bayrak ve flama devir teslim töreninde ise ilkokulu başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz bayrak ve flamayı kardeşlerine devretti.

İlkokuldan mezun olarak ortaokul yaşamlarına başlayacak olan öğrencilerimiz, başarılarınızın artarak devam edeceğine gönülden inanıyor ve öğrencilerimizi ve ailelerini kutluyoruz.