25.03.2024

JMUN Kulübü Öğrencilerimiz Küresel Sorunlar İçin Çözüm Önerileri Ürettiler

Ortaokul JMUN Kulübü öğrencilerimiz, “Constructing Consensus for a Shared Future: Embracing Technological Development to Adress Global Challenges” temasıyla gerçekleştirilen JMUN Konferansında küresel sorunları konuştu, çözüm önerileri üretti.

JMUN Kulübü Öğrencilerimiz Küresel Sorunlar İçin Çözüm Önerileri Ürettiler

Beylerbeyi Ortaokulu JMUN Kulübü öğrencilerimiz Hisar Okullarında düzenlenen ve ortaokul düzeyinde öğrencilerin katıldığı Junior Model United Nations (JMUN) konferansında okulumuzu başarıyla temsil etti.

Konferansta Libya delegesi olarak okulumuzu temsil eden JMUN Kulübü öğrencilerimiz, “Constructing Consensus for a Shared Future: Embracing Technological Development to Adress Global Challenges” temasıyla yapılan ve üç gün süren konferansta küresel sorunları ve çözüm önerilerini konuştular.

dBirleşmiş Milletlerin 7 ve 8. sınıf öğrencileri arasında uygulanan bir simülasyonu olan ve İngilizce olarak gerçekleştirilen konferansta JMUN Kulübü öğrencilerimiz, diğer delegelerin sunduğu çözüm önerileri ile ilgili münazara ederek önerilerini resmi bir şekilde komisyona teslim etmişlerdir.

Öğrencilerimizi etkin katılım gösterdikleri konferanstan dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Birleşmiş Milletler kurumlarının temsil edildikleri eğitsel bir simülasyon olan Junior Model United Nations (JMUN), 12-14 yaş arası öğrencilerin önemli dünya meselelerine çözüm önerileri ürettikleri ve İngilizce olarak tartıştıkları bir platformdur. JMUN konferansı öğrencilere eleştirel düşünme, takım çalışması ve liderlik yeteneklerine ek olarak İngilizce araştırma yapmak, konuşmak ve tartışmak gibi becerilerin gelişmesine katkı sağlar.