21.02.2024

10. Gems Veli Öğrenci Etkinliğimizi Gerçekleştirdik

Geleneksel GEMS Etkinliğimizin 10.’sunu, 1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerimizin ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirdik.

10. Gems Veli Öğrenci Etkinliğimizi Gerçekleştirdik

Beylerbeyi İlkokulu 1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerimizin ve ailelerinin katılımıyla “Geleneksel GEMS Veli - Öğrenci Etkinliği”mizin bu yıl 10.’sunu gerçekleştirdik. GEMS etkinliklerimize katılan velilerimiz çocuklarına eşlik ederek okul ortamını çocuklarıyla paylaşma fırsatı buldu.

Fen ve matematik etkinliklerini sınıflara taşıyarak kaliteli, esnek bir ders programı sunarak öğrencilerimize kalıcı bir öğrenme ortamı yaratmayı hedefleyen GEMS derslerinde edindikleri bilgileri sergileme fırsatı bulan öğrencilerimiz, 10. GEMS Veli-Öğrenci etkinliği kapsamında gerçekleştirilen maskeler, örüntüler, sayı bulma, palindrom gibi birbirinden eğitici ve eğlenceli etkinliklere ailelerini de dahil etti.

GEMS programı, öğrencilere el ve akıl becerilerine dayanan etkinlikler ile bilimsel düşünme becerisi kazandırmanın yanı sıra mantık yürütme, sonuç çıkarma ve kuram oluşturma becerilerini de pekiştiren öğrencilerimiz, el ve akıl becerilerini geliştirmenin yanı sıra bilimsel düşünme becerisini de arttırıyor.