22.01.2024

Basketbol Takımlarımız İlçe Turnuvasından Altın ve Gümüş Madalya ile Döndü

Küçük Kız, Yıldız Erkek ve Yıldız Kız Takımlarımız, Üsküdar Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Okullar Arası 3x3 Basketbol İlçe Müsabakalarını ilçe birincisi ve ilçe ikincisi olarak tamamladı. Sporcularımız elde ettikleri bu başarılarla altın ve gümüş madalyanın sahibi oldu.

Basketbol Takımlarımız İlçe Turnuvasından Altın ve Gümüş Madalya ile Döndü

Beylerbeyi Ortaokulu Küçük Kız, Yıldız Erkek ve Yıldız Kız Takımlarımız, Üsküdar Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Okullar Arası 3x3 Basketbol İlçe Müsabakalarında gösterdiği üstün başarıyla gururlandırdı.

Sporcu öğrencilerimiz turnuvadaki performansıyla önemli galibiyetlere imza atarak kürsüde ilk ikide yerini alarak altın ve gümüş madalyanın sahibi oldu. Yıldız Erkek ve Küçük Kız Basketbol Takımımız Okullar Arası 3x3 Basketbol İlçe Müsabakaları ilçe birincisi; Yıldız Kız Basketbol Takımımız ise aynı turnuvada ilçe ikincisi oldu.

Sporcu öğrencilerimizi, antrenörümüz Buğra Oğuz’u ve ailelerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.