29.05.2024

Minik Kız Satranç Takımımız İstanbul Bölge Finalleri 5.si Oldu

İlkokul Minik Kız satranç takımımız, il bölge finalleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda İstanbul bölge finalleri 5.si olmaya hak kazandı.

Minik Kız Satranç Takımımız İstanbul Bölge Finalleri 5.si Oldu

Beylerbeyi İlkokulu Minik Kız Satranç Takımlarımız, Hüsnü M. Özyeğin Anadolu Lisesi'nde düzenlenen okullar arası satranç il bölge finalleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda İstanbul Bölge Finanilini 5.'likle tamamladı.

Minik Kız Satranç Takımımız başarılı performansları sonucu elde ettiği beşincilik ile İstanbul finallerine katılmaya hak kazandı.

Tüm sporcu öğrencilerimizi ve satranç öğretmenimiz Saliha Küçükyıldız’ ı tebrik ediyor, takımımıza İstanbul Final müsabakalarında başarılar diliyoruz.