28.05.2024

2. Sınıf Öğrencilerimiz Semt Pazarını Gezdi

İlkokulu 2. sınıf öğrencilerimiz, öğretmenleri eşliğinde okulumuzun yakınında yer alan semt pazarına giderek alışveriş yaptı. Matematik dersi kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerimiz yaptıkları alışverişlerde dört işlem becerilerini pekiştirme fırsatı buldu.

2. Sınıf Öğrencilerimiz Semt Pazarını Gezdi

Beylerbeyi İlkokulu 2. sınıf öğrencilerimiz, öğretmenleri eşliğinde okulumuzun yakınında yer alan semt pazarına giderek alışveriş yaptı.

Pazar ziyareti öncesinde evlerindeki eksiklere göre bir liste hazırlayan öğrencilerimiz, listeleri ve pazar çantalarıyla öğretmenleri eşliğinde gittikleri semt pazarında meyve-sebzelerin en tazesini seçmek için önce pazarı gezdiler, karar verdikten sonra alışverişlerini yaptılar.

Çiçekçiden anneleri için çiçek alan öğrencilerimiz pazarlık yaparak indirim almayı da ihmal etmediler.

Matematik dersi kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerimiz yaptıkları alışverişlerde dört işlem becerilerini pekiştirme fırsatı buldu. Matematik bilgilerini pekiştirmenin yanı sıra öğrencilerimiz birikim/tüketim kazanımlarını geliştirme imkanı buldular.