02.01.2024

Öğrencilerimiz Portfolyo Sunumlarını Başarıyla Gerçekleştirdi

Anaokulu öğrencilerimiz ailelerinin katılımıyla okulumuzda gerçekleştirilen portfolyo sunumunda öğrencilerimiz dönem boyunca edindikleri bilgileri paylaştı.

Öğrencilerimiz Portfolyo Sunumlarını Başarıyla Gerçekleştirdi

Beylerbeyi Anaokulu öğrencilerimiz, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının ilk yarıyılında öğrendikleri bilgileri aileleri ile paylaştığı portfolyo sunumunu başarıyla tamamladı.

Portfolyo çalışmalarını sunan hazırlık grubu öğrencilerimiz; Örüntü bloklarıyla simetri ve kopyalama çalışmalarını, araba materyalleriyle grafik oluşturma ve yorumlama etkinliğini, geometri tahtası ve lastikler ile el göz koordinasyonlarını ve dikkat becerilerini geliştirdikleri aktiviteleri ailelerine sundu.

Orta grup öğrencilerimiz; İpli boncuklarla yaptıkları örüntü çalışmalarını, ayıcık materyali ile oluşturdukları grafik çalışmalarını, örüntü blokları ile yaptıkları kopyalama çalışmalarını aileleri ile paylaştılar. Dönem içinde işlediğimiz Uzay temamızla bağlantılı olarak oluşturduğumuz Uzaya yolculuk panomuzu ailelerine gösterirken, artık materyallerden yaptığımız uzay robotu ile fotoğraf çekme imkânı buldular.

Küçük grup öğrencilerimiz ise, ayıcıklarla yaptıkları mekânda konum aktivitelerini, unifix küplerini kullanarak yaptıkları ölçüm çalışmalarını, ataçları kullanarak oluşturdukları gruplama etkinliklerini, ahşap blokları kullanarak örüntüyü devam ettirme ve 5 duyu organlarını ve işlevlerini anlattıkları duyu lotto çalışmalarını sunarken- yaparken öğrencilerimizin heyecanları gözlerinden okunuyordu.

Katılımları için velilerimize, emeklerinden dolayı öğretmenlerimiz ile sunumlarını büyük bir başarı ve öz güven ile tamamlayan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Youtube videosunu izlemek için tıklayınız.